Search your favorite song for free

1. Zone e Lire - GAM GAM STYLE TIRANA, SINAN HOXHA & BEN DERHEMI (18 janar 2013)

 • Duration: 4971
 • Channel: tv
Zone e Lire - GAM GAM STYLE TIRANA, SINAN HOXHA & BEN DERHEMI (18 janar 2013)

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Nje emision nga Arian Cani cdo te premte LIVE ne KLANHD & TVKLAN.


2. Shuhet familja nga flaket - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 134
 • Channel: tv
Shuhet familja nga flaket - Vizion Plus - News - Lajme

Nena, babai e vajza 4 vjeçe kane humbur jetën, ndërsa vajza tjetër, vetëm 2 vjeçe, ndodhet ne gjendje te rende. Shkak për tragjedinë ka qene zjarri ne një nga banesat e kryeqytetit, pak pas mesnate ne këtë apartament te xhiruar ekskluzivisht nga "Vizion Plus", ne Rrugën "Derhemi", pranë lagjes "Hoxha Tahsim" ne Tirane. Viktimat janë identifikuar shpejt nga policia dhe ata janë: bashkëshortët Genc e Florinda Spahiu, te dy 35 vjeçare, e vajza e tyre Jonida 4 vjeçe. Ndërsa me e vogla, Dea ndodhet ne reanimacionin e pediatrisë, sipas mjekeve ne gjendje kritike për jetën nga gazi i çliruar ne vendin e ngjarjes. Sipas ekspertizës, ka qene një shkëndijë elektrike ne prizën e një kondicioneri ne shtëpi, qe e ndihmuar nga rrjedhja e gazit ka shkaktuar flaket. Nena dhe vajza ne atë ore ndodheshin ne tualetin e shtëpisë për arsye qe nuk janë sqaruar ende ndoshta për tu shpëtuar flakëve. Ndërsa babai dhe vajza tjetër ishin ne gjumë. Floridës i ka dale koha te thërrasë për ndihme ne dritaren e shtëpisë, e kjo zhurme ka bere qe banoret te mësojnë për ngjarjen e te thërrasin policinë e zjarrfikësit, duke shpëtuar Dean por edhe shtëpitë e tjera ngjitur qe rrezikonin te njëjtin fat. Sipas Besim Ymajt, drejtor i departamentit te Mjekësisë Ligjore sqaron për "Vizion Plus" se familjaret kane ndërruar jete nga asfiksia përpara se te prekeshin nga flaket. Administratori i pallatit Petraq Kumi pohon se i pari qe është nxjerre nga apartamenti ka qene kryefamiljari dhe vajza me e vogël, me pas bashkëshortja me vajzën tjetër 4-vjeçare. Megjithatë, policia nuk ka dhënë ende një variant përfundimtar për ngjarjen. Mother, father of 4 year old daughter were killed, while another daughter, only 2 years old, is in serious condition. Because of the tragedy was a fire in the apartments of the capital, shortly after midnight in the apartment to shoot exclusively from the "Vision Plus" on "Derhemi" near neighborhood "Hoxha Tahsim" in Tirana. The victims are quickly identified by the police and they are: spouses of Florinda Spahiu Genc, both 35 years old, their daughter Jonida 4 years. While the small, Dea is located in the pediatric resuscitation, according to doctors in critical condition for the life of the gas released at the scene. According expertise, has been a spark plug of an air conditioner in the home, which helped the flow of gas caused the flames. Mother and daughter at that hour were in the toilet of the house for reasons that are not clarified yet perhaps to escape the flames. While the father and the other girls were asleep. Florida has come time to call for help in the window of the house, and this noise has led residents to learn about the event to call the police and firefighters, to save Dean, but also other houses adjacent to threaten the same fate. According Ymajt Faith, director of the Department of Forensic Medicine explains the "Vision Plus" that family members have died from asphyxia before they get affected by the flames. Kumi Petraq palace adminis...


3. Ora News-Busti i Skënderbeut rivendoset në sheshin qendror të Kukësit

 • Duration: 86
 • Channel: tv
Ora News-Busti i Skënderbeut rivendoset në sheshin qendror të Kukësit

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Me përfundimin e sheshit qendror në Kukës, busti i Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu do të rikthehet në "shtëpinë" e tij. Busti është restauruar dhe do të rivendoset më datën 17 janar të vitit të ardhshëm që përkon edhe me 550 vjetorin e vdekjes së heroit kombëtar. Petrit Palushi: Arsyeja pse ka qenë hequr jo vetëm për arsye të rikualifikimin e sheshit, por ishte vendosur në bazamentin e bustit të diktatorit Hoxha. Për të shënuar këtë ngjarje Bashkia Kukës do të organizojë disa aktivitete me pjesëmarrjen e qytetarëve nga të gjitha trevat shqiptare. Busti i realizuar nga Odise Paskali për herë të parë u vendos në Kukësin e vjetër në vitin 1939 dhe prej atij viti për shkak të rrethanave të ndryshme është zhvendosur disa herë. Qeveria ka shpallur vitin 2018 vitin e Skënderbuet, dhe gjatë këtij viti do të zhvillohen një sërë aktivitetesh në kujtim të figurës së heroit kombëtar. Për më shumë lexoni në: www.oranews.tv/article/digjet-audi-gjate-nates-pronari-nga-tirana-ia-kishte-ne-ruajte-kunatit-ne-vlore


4. Armando Kasaj i pafajshëm - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 113
 • Channel: tv
Armando Kasaj i pafajshëm - Vizion Plus - News - Lajme

Me shpalljen te pafajshëm te shefit te rrjetit kompjuterik ne Kryeministri, Armando Kasaj, Gjykata e Tiranes ka vulosur pafajësinë e pare për ngjarjet e "21 Janarit". Kasaj, i akuzuar për fshirje te pamjeve filmike nga serveri qendror i Kryeministrisë ne 21 Janar, është shpallur sot i pafajshëm nga gjyqtari Gerd Hoxha i cili ne arsyetimin e vendimit u shpreh se akuza nuk mundi te vërtetonte se ishte Kasaj ai qe ka bere fshirjen nga rrjeti kompjuterik. Te njëjtën gjë pretendoi me herët edhe vete i pandehuri dhe avokati i tij mbrojtës Ilir Murati. Avokati tha se ne kohen kur janë kryer fshirjet Kasaj nuk ndodhej ne kryeministri ndërsa dhoma e serverëve ka qene ne mbikëqyrje te Gardës. Pas vendimit, vete i akuzuari tha se tashme do t'i drejtohet gjykatës për te kërkuar dëmshpërblim, pasi imazhi i tij është dëmtuar duke qene i akuzuar kryesor për ngjarjet e 21 janarit. Ndërkohë, Prokuroria e cila kishte kërkuar dënimin e Armando Kasajt me dy vjet burg, do ta apeloje vendimin. With the acquittal of the chief computer network in Prime, Armando THIS, Tirana Court has sealed its first acquittal of the events of "21 January". To this, the accused deletion of video footage from the central server of the Prime Minister on 21 January, was found guilty today by a judge Gerd Hoxha who, in justification of the decision said that the prosecution failed to prove that it was he who made THIS deletion from computer network. The same thing himself earlier claimed the defendant and his defense lawyer Murad Ilir. The lawyer said at the time when you are finished deleting THIS was in the prime and the server room was in the Guard supervision. Following the decision, the defendant told him it would present to the court to seek damages after his image was damaged by being accused of events leading to January 21. Meanwhile, the prosecutor who had asked for a sentence of two years Armando THIS jail, will appeal the decision.


5. Arratiset Luan Hoxha - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 115
 • Channel: tv
Arratiset Luan Hoxha - Vizion Plus - News - Lajme

Ish-Shefi i Shtabit te Përgjithshëm te ushtrisë shqiptare Luan Hoxha i akuzuar për tragjedinë e Gërdecit mund te jete arratisur drejt Shteteve te Bashkuara te Amerikës. "Vizion Plus" ishte sot ne banesën e zotit Hoxha, ku jo vetëm nuk te përgjigjet askush, por edhe komshinjtë konfirmojnë se nuk e kane pare prej kohesh. Nëse provon te kontaktosh ne telefonin celular te ish-Shefit te Shtabit, Luan Hoxha, përgjigja qe merr është se numri është jashtë shërbimit. Mundësinë e arratisjes e përforcon edhe deklarata e rektorit te një Universiteti privat ne Tirane ku zoti Hoxha jepte mësim prej dy vjetësh. Tonin Gjuraj thotë për "Vizion Plus" se Luan Hoxha ka shkëputur marrëdhëniet e punës qe ne datën 1 janar te këtij viti. Avokati mbrojtës i zotit Hoxha, Ibrahim Lahi, argumenton te kundërtën, duke thënë se klienti i tij nuk është arratisur pasi ai vete ka komunikuar me te vetëm pak dite me pare. Gjuraj thotë se ish-Shefi i Shtabit jepte mësim ne Kosovë e Maqedoni, e kështu shpjegohet mos ndodhja ne Shqipëri. Luan Hoxha ndodhet ne bankën e te akuzuarve te drejtësisë shqiptare për "shpërdorim detyre" për shpërthimin e Gërdecit ne 15 mars 2008. Procesi është drejt fundit ne Gjykatën e Tiranes dhe Prokuroria ka kërkuar për te 8 vjet burg. Ne këto rrethana një arratisje e mundshme e tij do te ishte një tjetër skandal për drejtësinë ne vend. Former Chief of Army Staff, General Luan Hoxha Albanian accused of Gerdec tragedy can be escaped to the United States of America. "Vision Plus" was today in the apartment of Mr. Hoxha, where not only do none of the answers, but also confirm that neighbors have not seen for a long time. If attempts to contact the mobile phone of former Chief of Staff Luan Hoxha, the answer you get is that the number is out of service. Reinforces the possibility of escape of the statement of the rector of a private university in Tirana where Mr. Hoxha was teaching for two years. Gjuraj tone says "Vision Plus" Luan Hoxha severed relations work since January 1 of this year. Defence counsel of Mr. Hoxha, Ibrahim Lahi, argues the opposite, saying that his client is not escaped after he had communicated with him only a few days ago. Gjuraj says former chief of staff teaching in Kosovo and Macedonia, and so explained not in Albania. Luan Hoxha is dock on the Albanian justice for "dereliction of duty" for the outbreak of Gerdec in March 15, 2008. Last process is to court and the prosecution has asked for 8 years. In these circumstances a possible escape his would be a scandal to justice in the country.


6. Ndërrimi i viteve ne "Vizion Plus" - Vizion Plus - News - Lajme

 • Duration: 329
 • Channel: tv
Ndërrimi i viteve ne

Ashtu si çdo dite, edhe këtë fundvit Vizion Plus do te vijoje te jete ekrani i emocioneve te mëdha! Departamenti i Programacionit ka përgatitur një feste te madhe ne formatet e dashura, ato te reja, por edhe prodhimet me te spikatura kinematografike me yje te Hollivudit. Maratona nis ne oren 07.00 te mëngjesit te datës 31 dhjetor me dy drejtuesit e "ZIP". Evdin Peçi dhe Edlira Prendi do te jete te paret qe do te japin urimin e tyre për 2013-n. Me pas, ne orën 9:30 minuta starton "Dita Ime", maratona programore e paradites ne Vizion Plus, do te jete krejt ndryshe, duke sjelle një format festiv enkas për ditën e ndërrimit te viteve. Atmosfera do te përcillet jo vetëm nga Tirana, por edhe nga Korça e Shën Gjini, bashke me te ftuarit ne studio. Ne orën 15:30, fill pas edicionit te lajmeve, emisioni rinor "Next" serviret ndryshe këtë 31 dhjetor. Orinda, Fabi, Ela dhe Klevisi kane përgatitur një kolazh insertesh festive. Si gjithmonë ne fundvit, Departamenti i Informacionit ne "Vizion Plus" vjen me përmbledhjen e lajmeve qe bën edicionet tona gjate vitit 2012. 40 minuta përfshijnë ngjarjet me pikante te politikes, sociales, ekonomisë, spektaklit, kulturës dhe sportit. Nuk mund ti mungonte kësaj mbrëmje gala as "By Pass", show i relaksit nen drejtimin e Agim Bajkos. Stafi i "By Pass" sjell përmbledhjen me momentet me te spikatura te sezonit dhe jo vetëm. Por, nëse jeni ende ne dileme për atë çka do te zgjidhni ne ekran minutat e fundit mes 2012-s dhe 2013-s, atëherë vendosi tani, pasi banoret e "Apartamenti 2XL", sjellin Show-n e madh te ndërrimit te viteve ne Vizion Plus, atë nen emrin "Show 31". Pavarësisht asaj çka pritet, një pyetje me siguri na mundon te gjithëve! A do te vije ai këtë mbrëmje? Përgjigjen e japin vete te zotet e shtëpisë. Por, festa dhe humori nuk do te mbaroje me kaq ne ekranin e Vizion Plus. Data 1 janar vjen me te tjera emocione te mëdha. "A Show" me Adi Krasten nisin vitin e ri ne oren 20.00, me një puntate te veçante, nen shoqërinë e këngëtares se njohur nga Kosova Flaka Krelani. "Al Pazar" me Agron Llakaj e shndërron mbrëmje e datës 1 Janar ne një tjetër nate feste, për ta mbajtur te ndezur atmosferën e humorit. "Sofra Tiranase", një tradite tashme ne ekranin e Vizion Plus e organizuar nga "Shoqata Tirana" sjell me 2 Janar pjesët me te mira te folklorit kryeqytetas dhe jo vetëm. "Oopss", formati kult i Vizion Plus vjen me përmbledhjen e me te mirave te vitit, i ndare ne dy dite transmetimi, me 2 dhe me 3 janar. Bashke me këtë program te ngjeshur prodhimesh vendase, "Vizion Plus" sjell çdo dite pelikulat me te mira botërore, për te gjitha grupmoshat, fituese te disa çmimeve, mes te cilave edhe atij Oskar. "Harry Potter", "Happy Feet", "Catch Me if You Can", "Forest Gam", apo "Madagaskar" janë vetëm disa prej tyre! Ndaj, nuk do te keni asnjë arsye qe këto dite te magjishme mos ti ndani me "Vizion Plus"! Like every day, even this season Vizion Plus will continue to be big emotions screen! Programming Department has prepared a...


7. Klani Shqiptar 2010 "Kanuni Records" reprezent new Hit

 • Duration: 240
 • Channel: music
Klani Shqiptar 2010

Blero ft Duffye - La Vida Loca,entno engjujt,tingulli 3nt,shqip,albanian music,bubulina krasniqi,don arbas,duda,unikkatil,tetova,tirana,shqip eria,kosova,prishtina,stine,rap shqip,rnb shqip,donpizhi,mendi,dj blund,etna,genta ismaili,zanfina ismaili, tetovalady04 Gold AG dj suat din 2009 hit presheva shkupi 2010 AGA diss amaneti serbia sweet top fest lyrics tekst text kosovo presevo albanian rap unikkatil noizy geti 8ovarja tetova shkup preshev cameria Etno Engjujt,Skillz,Dj Blunt,Real1,MC Kresha,Vesa Luma,Nora Istrefi,Sinan Vllasaliu,Blero,K-OS,Arta Bajrami ,Dafina Zeqiri,Hekuran Krasniqi,Mirsa Kerqeli,Gentz,Nora Istrefi, Adelina Ismajli,Zanfina Ismajli, Genta Ismajli, Tuna,Altuna Sejdiu,Ingrid Gjoni,Flori Mumajesi,Ciljeta Xhilaga,KosovarjaGirl,Elvana Gjata,Arta Bajrami,Shpat Kasapi,Ryva Kajtazi,Labinot Tahiri,Labi,Ilir Shaqiri,Shkurte Fejza, Big Mama, Mahmut Ferati,Duli,Sinan Vllasaliu,Dafina Zeqiri, Adrian Gaxha,Adelina Thaci,Nexhat Osmani,Remzie Osmani,Gazi Buqe Rama,Linda Shabani,Aurora,Lindita Selimi,Mirsa Kerqeli,Mimosa Shkodra,Mimosa Mustafa,OKI,Armend Ramadani,Nusran Fera,Adelina Tapiri,Valon Suma,Muhamed Suma,Leonora Jakupi,Bertan Asllani,Berkan Ramadani, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Blero, Stine,Soni Malaj, Orinda Huta, Sinan Hoxha,Violete Kukaj,Violete Kajtazi, Gjyste Vulaj, Leonora Poloska,Cima Leci,Korab Jetishi, , Korab Shaqiri,Ilir Berani,Flora Gashi, Sinan Hoxha,Lori,Loreta Kacka,Gili,Shyhrete Behluli,Jehona Sopi,Elita 5,Eliza Hoxha,Anjeza Shahini,Shkumbin Ismaili,Kaltrina Selimi,Adelina Berisha Valbona,Boleros,Insomnia,Zajmina Vasjari,DUDA, Prince Double H, Monika Salihu,kenga magjike,top fest,big brother,Hazbi Terra,shaqir Cervadiku,Shaqa,Meda,mehdi Pergjegjaj,Tingulli 3nt.Tingulli3, Geti, Mirsa Kerceli,stupcat,Nora Fejza Albaner Kosovo Pavarsia Bözemann 2PO2 Hip Hop Shqip Qika Te Dua Zemer Lokq Shpirt Llokum me mungon


8. HUMOR 2018 ZHLAPA NE DISKO GJERMANI

 • Duration: 253
 • Channel: tv
HUMOR 2018 ZHLAPA NE DISKO GJERMANI

NDIQENI KETE HUMOR ZHLAPA SI SHKON NE GJERMANI NGA KOSOVA DHE DJEMT E MARIN E QOJN NE DISKO HUMOR MJAFT INTERESANT . Facebook: http://smarturl.it/ONIMAora qitaku vjosa osmani ibrahim rugova pandeli majku albania fatos nano edi rama tirana ethem beu shkodra kruja prishtina shkupi ali ahmeti menduh thaqi politikanet politika kushtetuta laike ligji i homoseksualeve pederave burim ramadani lopa donika kada bujupi ahmet isufi nexhat daci visar ymeri glauk konjufca daran mulliqaj olsi jazexhi rrokum tv klan kosova baton haxhiu zona b opinion blendi fevziu portokalli agron llakaj agim bajko neni miratua kuvend kuvendi i kosoves shqiperis parlamenti katundar dhe sheherli politikanet votimi votat zgjedhjet parlamentare komunale qemajl mustafa isa boletini ismajl qemajli 28 nentori flamuri kombetar shqiptar kosovar shqiponja plisi drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor kurtishi xheki aida doci motrat mustafa shyhrete behluli shkurte fejza mahmut ferati shaqir cervadiku elizabeta marku avdyl mziu viola labinot tahiri remzie osmani nexhat osmani gazmen rama sinan vllasaliu shkurte gashi leta teuta selimi duli aferdita demaku dasma shqiptare flora gashi stupcat kafeneja jon qka ka shpia bajram gigolli fadil fetahi ermal fejzullahi gena leonora jakupi elvana gjata kida tuna enca haxhiu dhurata dora blero adrian gaxha floriani 2ton babastars noizy majki ledri mozik getinjo cozman 2po2 capital t mc kresha dafina zeqiri gold ag era istrefi nora istrefi shkendije muja kallashi fjolla morina etnon etno engjujt genta ismaili adelina tahiri sabiani marseli linda morina lindon


9. VALON HALITI Kenga e Ures shejt 2018

 • Duration: 1312
 • Channel: tv
VALON HALITI Kenga e Ures shejt 2018

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 http://smarurl.it/ONIMA . . drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor kurtishi xheki aida doci motrat mustafa shyhrete behluli shkurte fejza mahmut ferati shaqir cervadiku elizabeta marku avdyl mziu viola labinot tahiri remzie osmani nexhat osmani gazmen rama sinan vllasaliu shkurte gashi leta teuta selimi duli aferdita demaku dasma shqiptare flora gashi stupcat kafeneja jon qka ka shpia bajram gigolli fadil fetahi ermal fejzullahi gena leonora jakupi elvana gjata kida tuna enca haxhiu dhurata dora blero adrian gaxha floriani 2ton babastars noizy majki ledri mozik getinjo cozman 2po2 capital t mc kresha dafina zeqiri gold ag era istrefi nora istrefi shkendije muja kallashi fjolla morina etnon etno engjujt genta ismaili adelina tahiri sabiani marseli linda morina lindon nrg band stresi alban skenderaj daim lala muharrem ahmeti zef beka gjeto luca ylli demaj gili valbona spahiu aferdita elshani pandora smajl puraj afrim muqiqi adem ramadani zymber avdiu


10. MOTRAT BURRNIKU RAMAZANI ILAHI 2018

 • Duration: 137
 • Channel: tv
MOTRAT BURRNIKU RAMAZANI ILAHI 2018

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 http://smarurl.it/ONIMA . . drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor kurtishi xheki aida doci motrat mustafa shyhrete behluli shkurte fejza mahmut ferati shaqir cervadiku elizabeta marku avdyl mziu viola labinot tahiri remzie osmani nexhat osmani gazmen rama sinan vllasaliu shkurte gashi leta teuta selimi duli aferdita demaku dasma shqiptare flora gashi stupcat kafeneja jon qka ka shpia bajram gigolli fadil fetahi ermal fejzullahi gena leonora jakupi elvana gjata kida tuna enca haxhiu dhurata dora blero adrian gaxha floriani 2ton babastars noizy majki ledri mozik getinjo cozman 2po2 capital t mc kresha dafina zeqiri gold ag era istrefi nora istrefi shkendije muja kallashi fjolla morina etnon etno engjujt genta ismaili adelina tahiri sabiani marseli linda morina lindon nrg band stresi alban skenderaj daim lala muharrem ahmeti zef beka gjeto luca ylli demaj gili valbona spahiu aferdita elshani pandora smajl puraj afrim muqiqi adem ramadani zymber avdiu


11. Anonimos Feat Besino -Hape Deren [ albaSTARs Records ] 2011

 • Duration: 235
 • Channel: music
Anonimos Feat Besino -Hape Deren [ albaSTARs Records ] 2011

Anonimos Feat Besino -Hape Deren albaSTARs Records 2011 Anonimos Feat Bazzuka - E Pa Bes ( New 2011 ) Anonimos Feat Bazzuka - E Pa Bes ( New 2011 ) Anonimos Feat Bazzuka - E Pa Bes ( New 2011 ) HIP HOP SHQIP 2010 , KOSOVARAP 2010 new... panjohuri familja nga jugu ne veri 2010 i panjohuri albumi 2010 i panjohuri 2010 Heyy Zemer Heyy Bejbii warboss ee records warboss extreme eagle 2010 warboss mc dinny mc dinny 2010 g bani Shum emir ebut simpatike e urt te Dua Hey Zemer Poezi Dashurie SMS Dashurie Albanian Rappers Albania tirana prishtina Gjilani Peja ferizaj drenica bronxAlbo Alban skenderaj - melodi Alban skenderaj new 2010 new 2009 etnon 2010 mentor kurtishi dua te vdes per ty poezi Eminem feat. Dr. Dre - I Need A DoctorEminem feat. Dr. Dre - I Need A DoctorEminem feat. Dr. Dre - I Need A DoctorEminem feat. Dr. Dre - I Need A DoctorEminem feat. Dr. Dre - I Need A DoctorEminem feat. Dr. Dre - I Need A Doctor Mumajesi,Ciljeta Xhilaga, Elvana Gjata,Arta Bajrami,Shpat Kasapi,Ryva Kajtazi,Labinot Tahiri,Labi,Ilir Shaqiri,Shkurte Fejza, Big Blunivers Feat Mc-Atlantis -Pa Ty Poezi Dashuria Zemer Lochk Te Dua Shum Amo Albania Rap 2009 New Hit Elvana Gjata Sex Porno Kamera Fshehur Fuck Police Real Hip Hop Kosova Kosovafest Gjilani Noizy Otr Adem Ramadani Dokumentar Shqip Muzik Meda Kosovarap Diss UnikkatilAtlantis Recordz Atlantis-Recordz Atlantis Recordzexploit media 2009Mama, Mahmut Ferati,Duli,Sinan exploit media Vllasaliu,Dafina Zeqiri, Adrian Gaxha,Adelina exploit mediaThaci,Nexhat Osmani,Remzie Osmani,Gazi Asllani,Berkan Ramadani, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Blero, Stine,Soni Malaj, Orinda Huta, Sinan Hoxha,Violete Kukaj,Violete Kajtazi, Gjyste Vulaj, Leonora Poloska,Cima Leci,Korab Jetishi, , Korab Shaqiri,Ilir Berani,Flora Gashi, Sinan Hoxha,Lori,Loreta Kacka,Gili,Shyhrete Behluli,Jehona 2008 2PO2 2008 D.U.D.A 2008 Tingulli 3nt 2008 Cyanide 2008 Etno Engjujt 2008 Double G Army 2008 DMC n2008 Mc Kresha 2008 ALF 2008 Pre$ioni 2008 Jetoni F-TIM 2008 Vz 2008 Skillz 2008 Rrufeja 2008 Tornados 2008 Pa Kufijt 2008 JT 2008 039 2008 ABI 2008 Alba G 2008 Brezi Ri 2008 Da Ghost 2008 Baba Trodon 2008 DJ Blunt 2008 BiMi 2008 Kobra 2008 Dominoz 2008 Don Pizhi 2008 Geti 2008 Fuga 2008 G-Soldier 2008 Gold AG 2008 Hija Jetes 2008 Infinit 2008 Izi mc-atlantis mc atlantis kosova rap dj suar terror aka shkupi mc lare 2008 K-OS 2008 Lyrical Son Don Pizhi new Geti new Fuga new G-Soldier new Gold AG NEW Hija Jetes new Infinit new Izi new K-OS NEW Lyrical Son new Mad Lion Premiera Sound Premiera-Sound Abanian Rap Dashruia e Vertet Poezi Dashuria shqip per ty pa ty Te Dua Shum Mc-Atlantis zemer lochk heyy bejbi shume bukur te dUa kukUll shpirt big wolF aKa psychopath dr-nushi shqIptar fIlma sHqip 2010 laMtumiR kiSs i miSs you zemer tE dua Stresi dhe Noizy paqe mesazh fansave _2010 ne mos u nxeh Stresi dhe Noizy paqe mesazh fansave _2010 ne mos u nxeh Stresi Arkimed dhe Noizy Rigels paqe mesazh fansave _2010 ne mos u nxehStresi Arkimed dhe Noizy Rigels...


12. Klani Shqiptar Tripi Jone Videoklip i ri

 • Duration: 229
 • Channel: music
Klani Shqiptar Tripi Jone Videoklip i ri

Blero ft Duffye - La Vida Loca,entno engjujt,tingulli 3nt,shqip,albanian music,bubulina krasniqi,don arbas,duda,unikkatil,tetova,tirana,shqip eria,kosova,prishtina,stine,rap shqip,rnb shqip,donpizhi,mendi,dj blund,etna,genta ismaili,zanfina ismaili, tetovalady04 Gold AG dj suat din 2009 hit presheva shkupi 2010 AGA diss amaneti serbia sweet top fest lyrics tekst text kosovo presevo albanian rap unikkatil noizy geti 8ovarja tetova shkup preshev cameria Etno Engjujt,Skillz,Dj Blunt,Real1,MC Kresha,Vesa Luma,Nora Istrefi,Sinan Vllasaliu,Blero,K-OS,Arta Bajrami ,Dafina Zeqiri,Hekuran Krasniqi,Mirsa Kerqeli,Gentz,Nora Istrefi, Adelina Ismajli,Zanfina Ismajli, Genta Ismajli, Tuna,Altuna Sejdiu,Ingrid Gjoni,Flori Mumajesi,Ciljeta Xhilaga,KosovarjaGirl,Elvana Gjata,Arta Bajrami,Shpat Kasapi,Ryva Kajtazi,Labinot Tahiri,Labi,Ilir Shaqiri,Shkurte Fejza, Big Mama, Mahmut Ferati,Duli,Sinan Vllasaliu,Dafina Zeqiri, Adrian Gaxha,Adelina Thaci,Nexhat Osmani,Remzie Osmani,Gazi Buqe Rama,Linda Shabani,Aurora,Lindita Selimi,Mirsa Kerqeli,Mimosa Shkodra,Mimosa Mustafa,OKI,Armend Ramadani,Nusran Fera,Adelina Tapiri,Valon Suma,Muhamed Suma,Leonora Jakupi,Bertan Asllani,Berkan Ramadani, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Blero, Stine,Soni Malaj, Orinda Huta, Sinan Hoxha,Violete Kukaj,Violete Kajtazi, Gjyste Vulaj, Leonora Poloska,Cima Leci,Korab Jetishi, , Korab Shaqiri,Ilir Berani,Flora Gashi, Sinan Hoxha,Lori,Loreta Kacka,Gili,Shyhrete Behluli,Jehona Sopi,Elita 5,Eliza Hoxha,Anjeza Shahini,Shkumbin Ismaili,Kaltrina Selimi,Adelina Berisha Valbona,Boleros,Insomnia,Zajmina Vasjari,DUDA, Prince Double H, Monika Salihu,kenga magjike,top fest,big brother,Hazbi Terra,shaqir Cervadiku,Shaqa,Meda,mehdi Pergjegjaj,Tingulli 3nt.Tingulli3, Geti, Mirsa Kerceli,stupcat,Nora Fejza Albaner Kosovo Pavarsia Bözemann 2PO2 Hip Hop Shqip Qika Te Dua Zemer Lokq Shpirt Llokum me mungon preshevali bejhan da ghost b-genius duda GG Army 2po2 Alba Stresi stine blero f-kay dafina zeqiri bloodiesoldierz vig poppa tuna elvana gjata ETNA Spidi Smoker SaBo Etna King Records Shkupi PRishtina TeRRoR Dj Suat Tetov Kumanov Diber Tirana Tirona Durres Top fest Unikkatil Tingulli 3nt Duda Double G Kosova e PAvarur Pavarsia 17 shkurt Koncert ne Shkup 13 Mars Koncert Shkup Nora Istrefi, Genta Ismajli, Adelina Ismajli, Elvana Gjata, Shpat Kasapi, Dafina Zeqiri, Kaltrina Selimi, Altuna Sejdiu, Tingulli 3NT,Prince Double H, Leonora Jakupi, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Zanfina Ismajli, Blero, Sinan Vllasaliu, Soni Malaj, Orinda Huta, Sinan Hoxha, Gjyste Vulaj, Leonora Poloska, Adelina Thaqi, Soni, Korab Jetishi, Vesa Luma, Ciljeta Xhilaga, Korab Shaqiri, Ingrig Gjoni, Big Mama, Flora Gashi, Bertan Asllani, Shyhrete Behluli, Adrian Gaxha, Jehona Sopi, Eliza Hoxha, Nexhat Osmani, Anjeza Shahini, Mahmut Ferati,prince double h Remzije Osmani, Berkan Ahmeti, Adelina Berisha, tingulli 3nt geti prince double h meine liebe liebe dich schatz zemer loqk shpirt llokum qika babi mami prizren te du dashruia ndjenjet ...


13. Kenga A kuku Moj Gru 2017

 • Duration: 344
 • Channel: tv
Kenga A kuku Moj Gru 2017

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 https://www.facebook.com/OnimaNetwork/. . . drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor kurtishi xheki aida doci motrat mustafa shyhrete behluli shkurte fejza mahmut ferati shaqir cervadiku elizabeta marku avdyl mziu viola labinot tahiri remzie osmani nexhat osmani gazmen rama sinan vllasaliu shkurte gashi leta teuta selimi duli aferdita demaku dasma shqiptare flora gashi stupcat kafeneja jon qka ka shpia bajram gigolli fadil fetahi ermal fejzullahi gena leonora jakupi elvana gjata kida tuna enca haxhiu dhurata dora blero adrian gaxha floriani 2ton babastars noizy majki ledri mozik getinjo cozman 2po2 capital t mc kresha dafina zeqiri gold ag era istrefi nora istrefi shkendije muja kallashi fjolla morina etnon etno engjujt genta ismaili adelina tahiri sabiani marseli linda morina lindon nrg band stresi alban skenderaj daim lala muharrem ahmeti zef beka gjeto luca ylli demaj gili valbona spahiu aferdita elshani pandora smajl puraj afrim muqiqi adem ramadani zymber avdiu


14. Vellezerit Qetaj Qorr Ilazin verzioni 1 2017

 • Duration: 1114
 • Channel: tv
Vellezerit Qetaj Qorr Ilazin verzioni 1 2017

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 http://smarurl.it/ONIMA . . drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor kurtishi xheki aida doci motrat mustafa shyhrete behluli shkurte fejza mahmut ferati shaqir cervadiku elizabeta marku avdyl mziu viola labinot tahiri remzie osmani nexhat osmani gazmen rama sinan vllasaliu shkurte gashi leta teuta selimi duli aferdita demaku dasma shqiptare flora gashi stupcat kafeneja jon qka ka shpia bajram gigolli fadil fetahi ermal fejzullahi gena leonora jakupi elvana gjata kida tuna enca haxhiu dhurata dora blero adrian gaxha floriani 2ton babastars noizy majki ledri mozik getinjo cozman 2po2 capital t mc kresha dafina zeqiri gold ag era istrefi nora istrefi shkendije muja kallashi fjolla morina etnon etno engjujt genta ismaili adelina tahiri sabiani marseli linda morina lindon nrg band stresi alban skenderaj daim lala muharrem ahmeti zef beka gjeto luca ylli demaj gili valbona spahiu aferdita elshani pandora smajl puraj afrim muqiqi adem ramadani zymber avdiu


15. Tallava Ne Suedi 2017

 • Duration: 744
 • Channel: tv
Tallava Ne Suedi 2017

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 https://www.facebook.com/OnimaNetwork/. . rez don shan zefi lush gjergji mirdita jezu krishti bibla ungjilli konvertohet hoxha prifti portokalli apartamenti 2xl bypass show top xhamia kang folklorike burimore valle adelina ismaili shyhrete behluli polifonike xeni alban skenderaj anne annem arqile boti xhindët profet pejgamberi shefqet krasniqi jakup asipi irfan salihu magjia e bardh zeze burdushi sehire sehiret magjistar ligjerata islame bekir halimi sadullah bajrami humor shqip kang folklorike popullore burimore shqipe cima leci ekrem avdiu tribun shamia Zoti jezu krishti mirdita gongje bojagjiu kisha katolike ungjillore krishtlindjet kershendellat pashket muslimanet protest adelina ismajli emocionuese shokuese ermal fejzullahu adelina ismajli blerim latifi islami ligjerata ardian gjini jakup krasniqi sali berisha enver hoxha komunismi gjergj kastrioti alma lama albin kurti vetevendosje protesta barak obama bota sot koha ditore gazeta express mahalla jone mahmutovit dhe rexhepovit fresk fare fiks fare adem demaqi mikullovci masakra reqakut prekaz drenica fatmir limaj isa mustafa muhamet begjet pacolli mimoza kusari lila vlora qitaku vjosa osmani ibrahim rugova pandeli majku albania fatos nano edi rama tirana ethem beu shkodra kruja prishtina shkupi ali ahmeti menduh thaqi politikanet politika kushtetuta laike ligji i homoseksualeve pederave burim ramadani lopa donika kada bujupi ahmet isufi nexhat daci visar ymeri glauk konjufca daran mulliqaj olsi jazexhi rrokum tv klan kosova baton haxhiu zona b opinion blendi fevziu portokalli agron llakaj agim bajko neni miratua kuvend kuvendi i kosoves shqiperis parlamenti katundar dhe sheherli politikanet votimi votat zgjedhjet parlamentare komunale qemajl mustafa isa boletini ismajl qemajli 28 nentori flamuri kombetar shqiptar kosovar shqiponja plisi drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor...


16. Turbo Tallava Bajrami 2017

 • Duration: 199
 • Channel: tv
Turbo Tallava Bajrami 2017

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 https://www.facebook.com/OnimaNetwork/. . rez don shan zefi lush gjergji mirdita jezu krishti bibla ungjilli konvertohet hoxha prifti portokalli apartamenti 2xl bypass show top xhamia kang folklorike burimore valle adelina ismaili shyhrete behluli polifonike xeni alban skenderaj anne annem arqile boti xhindët profet pejgamberi shefqet krasniqi jakup asipi irfan salihu magjia e bardh zeze burdushi sehire sehiret magjistar ligjerata islame bekir halimi sadullah bajrami humor shqip kang folklorike popullore burimore shqipe cima leci ekrem avdiu tribun shamia Zoti jezu krishti mirdita gongje bojagjiu kisha katolike ungjillore krishtlindjet kershendellat pashket muslimanet protest adelina ismajli emocionuese shokuese ermal fejzullahu adelina ismajli blerim latifi islami ligjerata ardian gjini jakup krasniqi sali berisha enver hoxha komunismi gjergj kastrioti alma lama albin kurti vetevendosje protesta barak obama bota sot koha ditore gazeta express mahalla jone mahmutovit dhe rexhepovit fresk fare fiks fare adem demaqi mikullovci masakra reqakut prekaz drenica fatmir limaj isa mustafa muhamet begjet pacolli mimoza kusari lila vlora qitaku vjosa osmani ibrahim rugova pandeli majku albania fatos nano edi rama tirana ethem beu shkodra kruja prishtina shkupi ali ahmeti menduh thaqi politikanet politika kushtetuta laike ligji i homoseksualeve pederave burim ramadani lopa donika kada bujupi ahmet isufi nexhat daci visar ymeri glauk konjufca daran mulliqaj olsi jazexhi rrokum tv klan kosova baton haxhiu zona b opinion blendi fevziu portokalli agron llakaj agim bajko neni miratua kuvend kuvendi i kosoves shqiperis parlamenti katundar dhe sheherli politikanet votimi votat zgjedhjet parlamentare komunale qemajl mustafa isa boletini ismajl qemajli 28 nentori flamuri kombetar shqiptar kosovar shqiponja plisi drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor...


17. Tallava me Def 2017

 • Duration: 159
 • Channel: tv
Tallava me Def 2017

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 https://www.facebook.com/OnimaNetwork/. . rez don shan zefi lush gjergji mirdita jezu krishti bibla ungjilli konvertohet hoxha prifti portokalli apartamenti 2xl bypass show top xhamia kang folklorike burimore valle adelina ismaili shyhrete behluli polifonike xeni alban skenderaj anne annem arqile boti xhindët profet pejgamberi shefqet krasniqi jakup asipi irfan salihu magjia e bardh zeze burdushi sehire sehiret magjistar ligjerata islame bekir halimi sadullah bajrami humor shqip kang folklorike popullore burimore shqipe cima leci ekrem avdiu tribun shamia Zoti jezu krishti mirdita gongje bojagjiu kisha katolike ungjillore krishtlindjet kershendellat pashket muslimanet protest adelina ismajli emocionuese shokuese ermal fejzullahu adelina ismajli blerim latifi islami ligjerata ardian gjini jakup krasniqi sali berisha enver hoxha komunismi gjergj kastrioti alma lama albin kurti vetevendosje protesta barak obama bota sot koha ditore gazeta express mahalla jone mahmutovit dhe rexhepovit fresk fare fiks fare adem demaqi mikullovci masakra reqakut prekaz drenica fatmir limaj isa mustafa muhamet begjet pacolli mimoza kusari lila vlora qitaku vjosa osmani ibrahim rugova pandeli majku albania fatos nano edi rama tirana ethem beu shkodra kruja prishtina shkupi ali ahmeti menduh thaqi politikanet politika kushtetuta laike ligji i homoseksualeve pederave burim ramadani lopa donika kada bujupi ahmet isufi nexhat daci visar ymeri glauk konjufca daran mulliqaj olsi jazexhi rrokum tv klan kosova baton haxhiu zona b opinion blendi fevziu portokalli agron llakaj agim bajko neni miratua kuvend kuvendi i kosoves shqiperis parlamenti katundar dhe sheherli politikanet votimi votat zgjedhjet parlamentare komunale qemajl mustafa isa boletini ismajl qemajli 28 nentori flamuri kombetar shqiptar kosovar shqiponja plisi drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor...


18. VELLEZERIT QETAJ KENGA E ISUF AGES 2017

 • Duration: 1885
 • Channel: tv
VELLEZERIT QETAJ KENGA E ISUF AGES 2017

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 https://www.facebook.com/OnimaNetwork/. . . drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor kurtishi xheki aida doci motrat mustafa shyhrete behluli shkurte fejza mahmut ferati shaqir cervadiku elizabeta marku avdyl mziu viola labinot tahiri remzie osmani nexhat osmani gazmen rama sinan vllasaliu shkurte gashi leta teuta selimi duli aferdita demaku dasma shqiptare flora gashi stupcat kafeneja jon qka ka shpia bajram gigolli fadil fetahi ermal fejzullahi gena leonora jakupi elvana gjata kida tuna enca haxhiu dhurata dora blero adrian gaxha floriani 2ton babastars noizy majki ledri mozik getinjo cozman 2po2 capital t mc kresha dafina zeqiri gold ag era istrefi nora istrefi shkendije muja kallashi fjolla morina etnon etno engjujt genta ismaili adelina tahiri sabiani marseli linda morina lindon nrg band stresi alban skenderaj daim lala muharrem ahmeti zef beka gjeto luca ylli demaj gili valbona spahiu aferdita elshani pandora smajl puraj afrim muqiqi adem ramadani zymber avdiu


19. Keng Vajtuse Shume e Mire 2017

 • Duration: 240
 • Channel: tv
Keng Vajtuse Shume e Mire 2017

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 https://www.facebook.com/OnimaNetwork/. . rez don shan zefi lush gjergji mirdita jezu krishti bibla ungjilli konvertohet hoxha prifti portokalli apartamenti 2xl bypass show top xhamia kang folklorike burimore valle adelina ismaili shyhrete behluli polifonike xeni alban skenderaj anne annem arqile boti xhindët profet pejgamberi shefqet krasniqi jakup asipi irfan salihu magjia e bardh zeze burdushi sehire sehiret magjistar ligjerata islame bekir halimi sadullah bajrami humor shqip kang folklorike popullore burimore shqipe cima leci ekrem avdiu tribun shamia Zoti jezu krishti mirdita gongje bojagjiu kisha katolike ungjillore krishtlindjet kershendellat pashket muslimanet protest adelina ismajli emocionuese shokuese ermal fejzullahu adelina ismajli blerim latifi islami ligjerata ardian gjini jakup krasniqi sali berisha enver hoxha komunismi gjergj kastrioti alma lama albin kurti vetevendosje protesta barak obama bota sot koha ditore gazeta express mahalla jone mahmutovit dhe rexhepovit fresk fare fiks fare adem demaqi mikullovci masakra reqakut prekaz drenica fatmir limaj isa mustafa muhamet begjet pacolli mimoza kusari lila vlora qitaku vjosa osmani ibrahim rugova pandeli majku albania fatos nano edi rama tirana ethem beu shkodra kruja prishtina shkupi ali ahmeti menduh thaqi politikanet politika kushtetuta laike ligji i homoseksualeve pederave burim ramadani lopa donika kada bujupi ahmet isufi nexhat daci visar ymeri glauk konjufca daran mulliqaj olsi jazexhi rrokum tv klan kosova baton haxhiu zona b opinion blendi fevziu portokalli agron llakaj agim bajko neni miratua kuvend kuvendi i kosoves shqiperis parlamenti katundar dhe sheherli politikanet votimi votat zgjedhjet parlamentare komunale qemajl mustafa isa boletini ismajl qemajli 28 nentori flamuri kombetar shqiptar kosovar shqiponja plisi drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor...


20. DEM AHMETI VLLGASHI

 • Duration: 889
 • Channel: tv
DEM AHMETI VLLGASHI

https://www.facebook.com/valon.haliti.1 https://www.facebook.com/OnimaNetwork/. . rez don shan zefi lush gjergji mirdita jezu krishti bibla ungjilli konvertohet hoxha prifti portokalli apartamenti 2xl bypass show top xhamia kang folklorike burimore valle adelina ismaili shyhrete behluli polifonike xeni alban skenderaj anne annem arqile boti xhindët profet pejgamberi shefqet krasniqi jakup asipi irfan salihu magjia e bardh zeze burdushi sehire sehiret magjistar ligjerata islame bekir halimi sadullah bajrami humor shqip kang folklorike popullore burimore shqipe cima leci ekrem avdiu tribun shamia Zoti jezu krishti mirdita gongje bojagjiu kisha katolike ungjillore krishtlindjet kershendellat pashket muslimanet protest adelina ismajli emocionuese shokuese ermal fejzullahu adelina ismajli blerim latifi islami ligjerata ardian gjini jakup krasniqi sali berisha enver hoxha komunismi gjergj kastrioti alma lama albin kurti vetevendosje protesta barak obama bota sot koha ditore gazeta express mahalla jone mahmutovit dhe rexhepovit fresk fare fiks fare adem demaqi mikullovci masakra reqakut prekaz drenica fatmir limaj isa mustafa muhamet begjet pacolli mimoza kusari lila vlora qitaku vjosa osmani ibrahim rugova pandeli majku albania fatos nano edi rama tirana ethem beu shkodra kruja prishtina shkupi ali ahmeti menduh thaqi politikanet politika kushtetuta laike ligji i homoseksualeve pederave burim ramadani lopa donika kada bujupi ahmet isufi nexhat daci visar ymeri glauk konjufca daran mulliqaj olsi jazexhi rrokum tv klan kosova baton haxhiu zona b opinion blendi fevziu portokalli agron llakaj agim bajko neni miratua kuvend kuvendi i kosoves shqiperis parlamenti katundar dhe sheherli politikanet votimi votat zgjedhjet parlamentare komunale qemajl mustafa isa boletini ismajl qemajli 28 nentori flamuri kombetar shqiptar kosovar shqiponja plisi drita gjilani aak ldk pdk akr ferid agani islame ilahi adem ramadani qafiri halil matoshi flaka surroi tirana prishtina ferizaji gjilani peja gjakova mitrovica durresi mirdita vlora saranda shkodra korqa lushnje kruje kalaja ismajl qemajli kadare rexhep qosja spahiu sejdiu ldk pdk aak ardian gjini burim ramadani lutfi haziri dieta kuvendi i shqiperise kosoves parlamenti protesta protestë vetevendosje skenderbeu gjergj kastrioti isa boletini mulla idrizi idriz seferi mic sokoli nata e kadrit leximi i kuranit jeta ne kosov kombetar shqiptar zekerija ilahi dhulkarnejn ramadani enis rama fehmi cakolli armstrong gagarini Youtube, Kanal, Deutsch, German, Rapsodet Kosovar, Rapsodet Shqiptar,Shahirat, Estrada Shqiptare, Ilir Shaqiri, Rifat Berisha, Osman Sefa, Tbijt e Sefes, Mleqani, Bajrush Doda, Salih e Feriz Krasniqi, Drenovci, Hashim Thaqi, Izbica, Broja, Augustin Uka, Vll.Gashi Vll.Qetaj rifat berisha i sharki violine i Kenges Meda Shyhrete Behluli Era istrefi bonbon harmonike Nuredin Gashi Kenge Per Trenin dhe Hashim Thaqi 2017 gold agkeng dasmash valle dasmash meda sinan hoxha sabri fejzullahi sef duraj mentor...