Search your favorite song for free

1. Vizioni I Pasdites - Stili im - 5 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1643
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Stili im - 5 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Matilda Terpollari, Evis Stefa, Ingrid Martini dhe Maringlen Skenderaj


2. Vizioni I Pasdites - Mbjellja dhe klonimi i flokeve - 5 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1006
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Mbjellja dhe klonimi i flokeve - 5 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Andon Laze


3. Vizioni I Pasdites - Muzika tallava - 5 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1601
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Muzika tallava - 5 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Franceska Jace, Adela Gorica dhe Elia Shena


4. Vizioni I Pasdites - Blerjet online - 5 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 938
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Blerjet online - 5 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Lumturi Brahimllari


5. Vizioni i pasdites - Ç'farë e bën një vend të bukur...!? - 5 Shkurt 2018 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 846
 • Channel: tv
Vizioni i pasdites - Ç'farë e bën një vend të bukur...!? - 5 Shkurt 2018 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV http://twitter.com/VizionPlusTv Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do te mungojne nga ana tjetër bisedat me personazhe të dashur të ekranit, stili i jetes të se cilëve merret si nje model qe duhet ndjekur nga shikuesit.


6. Vizioni i pasdites - Berati vendi i dytë më i bukur në Europë - 5 Shkurt 2018 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 926
 • Channel: tv
Vizioni i pasdites - Berati vendi i dytë më i bukur në Europë - 5 Shkurt 2018 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV http://twitter.com/VizionPlusTv Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do te mungojne nga ana tjetër bisedat me personazhe të dashur të ekranit, stili i jetes të se cilëve merret si nje model qe duhet ndjekur nga shikuesit.


7. Vizioni I Pasdites - Adrenaline me biciklete - 26 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 990
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Adrenaline me biciklete - 26 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Enri Boba, Elten Ziti, Maringlen Kaca dhe Gilman Bakalli


8. Vizioni I Pasdites - Sa na ndryshon memesia - 18 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1829
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Sa na ndryshon memesia - 18 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Ornela Gace, Joana Smakaj, Nisada Knezi dhe Almeida Xhaferi


9. Vizioni I Pasdites - Art me frutat - 3 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1358
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Art me frutat - 3 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Xhino Baqoshi


10. Vizioni I Pasdites - Noizy - 11 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1096
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Noizy - 11 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Noizy


11. Vizioni I Pasdites - Alternativat e fundjaves - 21 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1291
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Alternativat e fundjaves - 21 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Gjergj Kacinari, Mateus Frroku, Vini Veli dhe Frensis Zadrima


12. Vizioni I Pasdites - Parashikimet, letrat tarot - 20 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 569
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Parashikimet, letrat tarot - 20 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Zonja Beti


13. Vizioni I Pasdites - Tumoret e kokes dhe qafes - 13 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1918
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Tumoret e kokes dhe qafes - 13 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Alfred Aga


14. Vizioni I Pasdites - Reforma e sherbimeve sociale - 4 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1524
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Reforma e sherbimeve sociale - 4 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Enkelejda Lopari


15. Vizioni I Pasdites - Dhurata e Eli Fares & Kastriot Tushes - 17 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1160
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Dhurata e Eli Fares & Kastriot Tushes - 17 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Eli Fara dhe Kastriot Tusha


16. Vizioni I Pasdites - Personalizimi i dhuratave - 3 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 741
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Personalizimi i dhuratave - 3 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Ilda Beci


17. Vizioni I Pasdites - Guximtare ne kuzhine - 26 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1176
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Guximtare ne kuzhine - 26 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Marsida Todo


18. Vizioni I Pasdites - Nje lende e re per gjimnazistet - 6 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1690
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Nje lende e re per gjimnazistet - 6 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Rezarta Godo


19. Vizioni I Pasdites - Kontrata paramartesore - 19 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1009
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Kontrata paramartesore - 19 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Eni Cobani


20. Vizioni I Pasdites - Sochi ne fotot e Armand Babanit - 27 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

 • Duration: 1010
 • Channel: tv
Vizioni I Pasdites - Sochi ne fotot e Armand Babanit - 27 Shkurt 2014 - Show - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ne studio: Armand Babani