Search your favorite song for free

1. Intan Nuraini Pilih Sakit Hati daripada Lihat Anak Sakit

  • Duration: 99
  • Channel: fun
Intan Nuraini Pilih Sakit Hati daripada Lihat Anak Sakit

Sejak memiliki buah hati, tak ada lagi yang lebih penting bagi Intan Nuraini selain bisa menjaga dan mengasuh anaknya dengan baik. Intan mengaku paling tidak bisa melihat anaknya jatuh sakit, sehingga ia begitu memperhatikan kesehatan sang anak. Lantas, benarkah kalau melihat anak sakit, kesedihan Intan melebihi orang patah hati? Simak selengkapnya hanya di KapanLagi!


2. The Amazing World Of Gumball (The Kids) - Make the Most of It [Malay]

  • Duration: 196
  • Channel: tv
The Amazing World Of Gumball (The Kids) - Make the Most of It [Malay]

The Amazing World Of Gumball (The Kids) - Make the Most of It [Malay]\r\rDescription: This is my the first video that related with The Amazing World Of Gumball. Hope you like it!!!\r\rLinks:\rPrevious Video: \rNext Video: \r\rLyrics:\rDarwin: Baiklah, apa yang terbaik untuk dilakukan bila tahu zaman kanak-kanak awak dah(sudah) habis?\rGumball: Baring di atas lantai dan buat seperti ini? Papa~~~\rDarwin: Tak, Gumball. Awak buat sebahagian daripadanya.\r\rBoth: Mari kita berseronok\rKami seronok masa kecil\rKami seronok untuk mendapatkan\rSegala-gala benda\r\rGumball: Kami pusing-pusing blok dan lepak di pusat beli Both: barang! \rGumball: Orang ingat kami samseng, sebab itu polis Both: datang! \rLarry: Polis!\rGumball: Kami dapat lari kerana ia ruang Both: awam! \rGumball: Kami tak melepak, Both: hanya berdiri di satu tempat! \r\rGumball: Saya tak pakai sut atau\rBoth: tali leher hodoh!\rGumball: Saya pilih baju sebab mata\rBoth: masih bergaya!\rLouie: Nampak seperti awak buat perpidahan kaki dengan kaki anjing wiener.\rGumball: Baiklah awak- *groans*\rDan bila saya tak kembali saya boleh je(sahaja) menangis\r\rBoth: Mari kita berseronok\rKami seronok masa kecil\rKami seronok untuk mendapatkan\rSegala-gala benda\r\rGumball: Makan gula-gula, tak apa kalau berisi\rItulah lemak bayi, mak saya memang suka saya berisi\rSaya tak risau tentang semua kalori\rSebab saya kanak-kanak dengan kadar metabolik tinggi\rTerlebih sudah\rDarwin: Pernah tak rasa bimbang tentang rongga dekat gigi?\rGumball: Siapa kisah kalau gugur, Saya ada gigi baru!\rDarwin: Saya banyak dapat hadiah untuk tahun baru\rSemua dari siapa? Saya pun tak tahu\rGumball: Kami tak perlu risau nak cari duit gaji\rApa yang kami nak kami Both: masuk je(sahaja) dalam bakul\rSebab masa kecik(kecil), semua pun hebat\rTapi jaga-jaga Both: Boleh jadi tragik\r\rBoth: Mari kita berseronok\rKami seronok masa kecil\rKami seronok untuk mendapatkan\rSegala-gala benda\r\rGumball: Kami tak perlu risau, sebab kami tak bekerja\rKami duduk tiap-tiap hari macam orang Both: pemalas\rBoth: Kami tak payah(bersusah-payah) fikir resume temu duga\rSebab kami tak bayar, semua bil yang ada\rKami ada banyak masa yang terluang\rNewspaper Employee: Awak ingat awak nak buat apa?\rBoth: Masa untuk melepak!\r\rRed Construction Man: Awak ingat awak nak buat apa?\rGumball: Cuma suka-suka bukan buat kerja.\rRed Construction Man: Baik, awak tak boleh duduk sini!\rGumball: Kenapa? Sebab kebebasan kami menyakitkan hati dewasa awak ker?\rRed Construction Man: Tak, budak! Awak kena pergi sekarang, sebab-\r\rGumball: Masa kita kecik(kecil), dan jatuh Both: sakit\rEmak peluk kita, dan cakap Both: Tak payah pergi sekolah lah\rKita duduk rumah, satu hari tengok Both: TV\rKalau ada orang periksa, kita buat-buat Both: batuk\rRichard: Kamu tak apa-apa?\rRichard: Aww!\r\rGumball: Bukan salah saya semua benda terjadi\rTapi ia perkara yang kadang-kadang mencuit hati\rBoth: Kami tak perlu alasan, sebab kami berimaginasi\rDan kami gunakannya untuk lari dari semua ni\r\rBoth: Sebab masa kecik(kecil), kita impikan banyak benda\rMacam Doktor Ninja, atau Wizard Cop bersayap\rKita lawan shark-bear-gator dengan pedang dan pedang!\rBe semua memenangi anugerah terhebat\rLihat istana air dengan kuda laut daripada kristal\rSorok mermaid dari orang guna pistol laser emas\rRompak kapal lanun dalam alam semesta kami\rMasa dulu dan ajar penghuni macam mana kick-flip\rTak perlu risau tentang kolej atau masa depan\rYang penting ada robot dan tangan yang besar\rGumball: Takpa(Tidak apa) nak berangan sebab saya seorang koboi\rDarwin: Jadi tak perlu risau sebab saya boleh ma. (deep voice) .tang!\r\rBoth: Mari kita (deep voice) berseronok!\rKami seronok masa (deep voice) kecil!\rKami seronok dapatkan. (deep voice) .nya\rSegala-gala (deep voice) benda!\r\rGumball: Marilah kita cuba lagi sekali.\r\rBoth: (deep voice only) Kami suka berseronok\rKami seronok masa kecil\rKami suka mendapatkan\rSegala-gala benda!\r\rBilly: Mak, apa yang dua lelaki pendek tu buat?\rOrange Woman: Mak rasa mereka cuba menjadi muda dan hebat, sayang.\r\rNote: Cartoon Network and The Amazing World Of Gumball owned this. I only borrow from them. \r\rTags: The Amazing World Of Gumball New Episodes Episode TV Television Season 3 Gumbal Tristopher Watterson Darwin Raglan Caspian Ahab Poseidon Nicodemius Watterson İ Lyrics Lyric Song Songs Music Musics Latest HD