Search your favorite song for free

1. Evis - Yayuni

 • Duration: 192
 • Channel: music
Evis - Yayuni

Evis - Yayuni #kadimdostum Fox Tv'de yayınlanan " Kadim Dostum " adlı dizi için Evis tarafından kaydedilen "Yayuni" isimli Arapça şarkı. https://www.facebook.com/evisfanpage https://twitter.com/evisonline https://www.youtube.com/EvisResmi http://evis.com.tr/ https://www.facebook.com/kadimdostumdizi https://twitter.com/kadimdostumdizi http://www.youtube.com/kadimdostumdizi http://instagram.com/kadimdostumdizi http://kadimdostum.tv/


2. RIZZO NERVO MURAZZU RUTTU RANDAZZO CATANIA SICILIA ANTONIO CANEPA EVIS MIS 17 GIUGNO 1945

 • Duration: 145
 • Channel: news
RIZZO NERVO MURAZZU RUTTU RANDAZZO CATANIA SICILIA ANTONIO CANEPA EVIS MIS 17 GIUGNO 1945

RIZZO NERVO MURAZZU RUTTU RANDAZZO CATANIA SICILIA ANTONIO CANEPA EVIS MIS 17 GIUGNO 1945


3. Доктор Плюшева и Катя лечат сыпь куклы Еви Doc Mcstuffins Doll Treats Evis rash Игра в до

 • Duration: 148
 • Channel: tv
Доктор Плюшева и Катя лечат сыпь куклы Еви Doc Mcstuffins Doll Treats Evis rash Игра в до

Доктор Плюшева и Катя будут лечить загадочную сыпь куклы Еви.Doc Mcstuffins Doll Treats Evis mysterious rash. Игра в доктора.\r\rСегодня Дотти снова становится Доктром Плюшевой. Она нашла свою старую куклу, которая требует срочного.\r\rДоктор плюшева лечит пупсика от аллергии! The Doc McStuffins treats the doll from allergies Подписывайтесь на канал \r\r


4. 5 Evis Mula Unaza

 • Duration: 151
 • Channel: tv
5 Evis Mula Unaza

:Të drejtat e rezervuara nga : Sharri Production


5. Evis - Sende Kalan

 • Duration: 240
 • Channel: music
Evis - Sende Kalan

Daha fazlası için; http://facebook.com/evisfanpage http://twitter.com/evisonline http://evis.com.tr/


6. Evis - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık - Şevval Sam İle

 • Duration: 186
 • Channel: music
Evis - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık - Şevval Sam İle

Evis'in TRT Müzik kanalında 16 Mayıs 2013 tarihinde yayınlanan "Şevval Sam İle" programında seslendirdiği eserlerden biri olan "Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık"
9. 4 Evis Mula Kur jam panë teje

 • Duration: 183
 • Channel: tv
4 Evis Mula  Kur jam panë teje

:Të drejtat e rezervuara nga : Sharri Production


10. Rama për punësimin dhe prezantimi i Evis Kushit - Vizion Plus - News, Lajme

 • Duration: 138
 • Channel: tv
Rama për punësimin dhe prezantimi i Evis Kushit - Vizion Plus - News, Lajme

Punesimi eshte çeshtja kryesore tek e cila lideri i opozites Edi Rama eshte perqendruar gjate prezantimit te programit te se majtes ne Gramsh. Rama ka premtuar se nese PS vjen ne pushtet, ne 4 vitet e ardhshme do te hape 300 mije vende te reja pune. Sipas Rames, rivali politik Berisha eshte i pabesueshem ne premtimet e tij per punesimin pasi gjate ketij mandate ai jo vetem nuk hapi asnje vend te ri pune; por 51 mije shqiptare e humben vendin e tyre te punes. Rama ka premtuar edhe nje qasje te re ndaj sektorit te bujqësisë nese shqiptaret e votojnë qe ai te jete kryeministër.Nderkohe, partia Socialiste ka prezantuar nje tjeter kandidat per deputet. Dekania e fakultetit Ekonomik ne Universitetin e Elbasanit, Evis Kushi, eshte kandidatja per deputete, nen siglen e PS, per qarkun e Elbasanit. Profesoria e asociuar deklaroi se do te punoje per zhvillimin e qytetit te saj dhe Universitetin ku punon prej vitesh. Ndërsa kryesocialsiti Edi Rama, u shpreh se pas 23 qershorit do te hyje ne zbatim programi i Rilindjes Kombëtare. Sipas Rames, ai eshte programi me i mire qeverisës, i cili nxjerr Shqipërinë nga kriza, mbështet arsimin, bujqësinë, lufton kriminalitetin dhe rrit punësimin. Occupation is a key issue to which opposition leader Edi Rama is placed during the presentation of the program of the left in Gramsh. Rama promised that if SP comes to power, we will open the next 4 years 300 thousand new jobs. According to Rama, Berisha's political rival is incredible in his promises for employment because during this mandate he not only did not open any new work place; but 51 thousand Albanians lost their place of work. Rama has promised a new approach to agriculture sector if Albanians vote that he be kryeministër.Nderkohe, has introduced another Socialist party candidate for deputy. Dean of the Faculty of Economics at the University of Elbasan, Evis Kushi, is a candidate for deputy, under the banner of SP, Elbasan County. Associate professor said he would work for the development of its city and University where he works for years. While kryesocialsiti Edi Rama, said that after June 23 will enter the Renaissance program implementation. According to Rama, he is the best program governance, which exports Albania crisis, supports education, agriculture, fights crime and increased employment.12. RP + Mines Ft. Evis Magnus.

 • Duration: 29
 • Channel: videogames
RP + Mines Ft. Evis Magnus.

RP + Mines Ft. Evis Magnus.


13. Evis - Diğer Yarım [2015]

 • Duration: 236
 • Channel: music

14. Evis - Sende Kalan

 • Duration: 240
 • Channel: music
Evis - Sende Kalan

Evis - Sende Kalan


15. ANTONIO CANEPA EVIS SICILIA GIARRE 1945 INDIPENDENZA BAELI

 • Duration: 96
 • Channel: news
ANTONIO CANEPA EVIS SICILIA GIARRE 1945 INDIPENDENZA BAELI

ANTONIO CANEPA EVIS SICILIA GIARRE 1945 INDIPENDENZA BAELI


16. Evis - Konu Aşk (Official Video)

 • Duration: 265
 • Channel: music
Evis - Konu Aşk (Official Video)

Evis'in 14 Nisan 2014'te Seyhan Müzik etiketiyle çıkardığı albüme ismini veren, sözü ve müziği Evis'e ait olan bir aşk şarkısı... Ayrıntılar ve daha fazlası için; www.evis.com.tr http://facebook.com/evisfanpage


17. Evis - Gamzeler

 • Duration: 243
 • Channel: music
Evis - Gamzeler

Evis'ten canlı canlı gamzeler...


18. Evis Mula

 • Duration: 1156
 • Channel: creation

19. Vết thù trên lưng ngựa hoang - Evis Phương

 • Duration: 367
 • Channel: music
Vết thù trên lưng ngựa hoang - Evis Phương

+ Tren Ngua Ta Phi Nhanh - Ha My


20. el rey evis arias

 • Duration: 21
 • Channel: people