Search your favorite song for free

1. 09 Artan Jusufi - Me u dasht e me u nda 2013

 • Duration: 215
 • Channel: music
09 Artan Jusufi - Me u dasht e me u nda 2013

09 Artan Jusufi - Me u dasht e me u nda 20133. Artan Jusufi Me u dasht e me u nda 2013

 • Duration: 215
 • Channel: tv
Artan Jusufi  Me u dasht e me u nda 2013

http://www.facebook.com/artan.jusufi.583?ref=ts&fref=ts


4. Artan Jusufi Me u dasht dhe me u nda

 • Duration: 215
 • Channel: tv
Artan Jusufi Me u dasht dhe me u nda

Video : Mproduction :Të drejtat e rezervuara nga : Sharri Production


5. 10 Artan Jusufi - Amanet 2013

 • Duration: 217
 • Channel: music
10 Artan Jusufi - Amanet 2013

10 Artan Jusufi - Amanet 20137. Bexhet Jagodini dhe Artan Jusufi - Shkova ne gurbet -Kenge burimore Kercovare

 • Duration: 198
 • Channel: music
Bexhet Jagodini dhe Artan Jusufi - Shkova ne gurbet -Kenge burimore Kercovare

Kenge burimore kercovare . Kultivuar nga Bexhet Jagodin


8. Artan Jusufi - A don me dite

 • Duration: 207
 • Channel: tv
Artan Jusufi - A don me dite

OnAir Music: http://smarturl.it/OnAirFolk


9. 03 Artan Jusufi - I jepet flaka me tallava 2013

 • Duration: 269
 • Channel: music
03 Artan Jusufi - I jepet flaka me tallava 2013

03 Artan Jusufi - I jepet flaka me tallava 2013


10. Artan Jusufi - Live 2012

 • Duration: 362
 • Channel: music

11. 04 Artan Jusufi - Moj e embel 2013

 • Duration: 184
 • Channel: music
04 Artan Jusufi - Moj e embel 2013

04 Artan Jusufi - Moj e embel 201313. 01 Artan Jusufi - Zvicrrane 2013

 • Duration: 208
 • Channel: music
01 Artan Jusufi - Zvicrrane 2013

01 Artan Jusufi - Zvicrrane 201315. Artan Jusufi - Ndarja me lot 2012

 • Duration: 209
 • Channel: music


17. 12 Artan Jusufi - Haram 2013

 • Duration: 273
 • Channel: music
12 Artan Jusufi - Haram 2013

12 Artan Jusufi - Haram 2013


18. Artan Jusufi - Bonu Serjoze 2012

 • Duration: 222
 • Channel: music

19. Artan Jusufi - Jam Pishman 2012

 • Duration: 195
 • Channel: music

20. 02 Artan Jusufi - I mjeri 2013

 • Duration: 190
 • Channel: music
02 Artan Jusufi - I mjeri 2013

02 Artan Jusufi - I mjeri 2013